Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
diskrétní harmonie
820
nabídka
své erotické služby jen diskrétně bruneta Cena 1 Kč.
20ti-letá DRAČICE ELIŠKA 168/55/3. Mlaďounká černovlasá šelmička na Tebe čeká v diskrétním bytečku, kde Ti splní Tvá přání ... Máš chuť se přitulit nebo naopak si pořádně zaskotačit? Mám pro Tebe meníčko, ze kterého si můžeš vybrat spousty službiček ... Orálek bez, Orálek bez až do úplného konce, Piss, Masáž prostaty, Pánský análek, Lehké SM, Autoerotika, Erotická masáž ... Přijít můžete i dva ... Určitě se nebráním experimentovat ... Nestyď se zavolat a zeptat se, popř. se domluvit:-)... Budu se těšit na Tvé zavolání ELIŠKA :-)
MÍŠA
24-letá sexy Míša čeká na TEBE ve svém soukromí. Jsem tu pro všechny věkové kategorie od 18ti let. Velmi příjemné ceny. Přijď se odreagovat od každodenních starostí a třeba si splnit svůj erotický sen. Jsem tu jen pro vás a to NONSTOP. (Příjem žen a dívek.)
MÍŠA
24-letá sexy Míša čeká na TEBE ve svém soukromí. Jsem tu pro všechny věkové kategorie od 18ti let. Velmi příjemné ceny. Přijď se odreagovat od každodenních starostí a třeba si splnit svůj erotický sen. Jsem tu jen pro vás a to NONSTOP. (Příjem žen a dívek.)
KARIN
25 - letá černovláska Tě zve do svého pelíšku. Neváhej a volej - HK. Hledám k sobě kamarádku.
DIVOŠKA ELIŠKA
26 let, 165 cm, baculka, Tě zve na prima relax v diskrétním prostředí v HK za velmi příjemné ceny, tak neváhej a přijď si zařádit s divoškou. NONSTOP.
ELIŠKA
27 let, 165 cm, baculinka s většími prsy Tě zve si zařádit v diskrétním soukromí v HK za ceny od 300 Kč, zvu zajíčky i pány v letech. NONSTOP, VÍKENDY, I SVÁTKY.
BACULINKA HK
27 let, 165 cm, s většími prsy Tě zve si užít v diskrétním prostředí, muže, který něco zmůže a má rád ženy "krev a mlíko". Ceny od 300 Kč. NONSTOP, VÍKENDY, I SVÁTKY.
DIGI
27-letá atraktivní Digi Tě zve k sobě na pořádné sexuální rodeo. HaHa pánové, nemyslím to tak doslovně, jsem také i něžná, no ale i dravá. Tak co říkáš ... foto autentické. Přijď a nenech mne tu čekat!! Pa, pa, pa. (Přijmu kamarádku na střídání.)
DIGI
27-letá atraktivní Digi Tě zve k sobě na pořádné sexuální rodeo. HaHa pánové, nemyslím to tak doslovně, jsem také i něžná, no ale i dravá. Tak co říkáš ... foto autentické. Přijď a nenech mne tu čekat!! Pa, pa, pa. (Přijmu kamarádku na střídání.)
DIGI
ADRIANA
27-letá NOVÁ SLEČNA, ADRIANKA, jsem hravá i dravá, tak neváhej a zavolej. Už se na Tebe těším!
37/170 cm vysoký pohledný, sympatický, milý, něžný a hodný - hledá ženu 18-55 let - pro hezké chvíle a diskrétní vztah, raději vyšší a prsatou, hezkou ženu - dívku. Celé Východní Čechy.
37/170 cm vysoký, pohledný, sympatický, milý, něžný a hodný muž hledá ženu 18-45 let pro hezké chvíle a diskrétní vztah, nejlépe vyšší prsatou hezkou ženu. Celé Východní Čechy.
IVA Z HOLIC
43-letá ŠTÍHLÁ TMAVOVLÁSKA ...
NONSTOP PRIV.HK
45 let, 170 cm, 50 kg, prsa 4 a 26 let, 165 cm, baculka, prsa 6 - Tě zvou se uvolnit a užít si v diskrétním prostředí v HK za příjemné ceny.
DENNY
46 let, 170 cm, 50 kg, s prsy 4, blond - si Tě dovolí pozvat do diskrétního prostředí na okraji HK - si pěkně zařádit. Ceny od 300 Kč, PO - NE 9.00 - 17.00 hod., po domluvě možno nonstop.
Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE