Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
:-0 Konverzace AJ s rodilou mluvčí Nabízím doučování anglické konverzace přátelským způsobem v Praze: individuální, firemní, či online výuku, intenzivní jazykové kurzy před pobytem v zahraničí, klasické doučování angličtiny pro děti, školáky, studenty aj.
Konverzace AJ s rodilou mluvčí Nabízím doučování anglické konverzace přátelským způsobem v Praze: individuální, firemní, či online výuku, intenzivní jazykové kurzy před pobytem v zahraničí, klasické doučování angličtiny pro děti, školáky, studenty aj.
Ponúkam domácu výuku španielskeho j Som bývala študentka slovensko - španielskej bilingvalnej sekcie a momentálne študujem v Prahe na VŠ s lingvistickým zameraním. Z jazyka mám štátnicu na úrovni C1 a internacionálny certifikát DELE.
Spanelstina Doučování/vyučování španělštiny Španělština - doučování/výuka španělského jazyka v Praze rodily mluvčí. Mluvím také česky. Moderní výuka, konverzace, gramatika, slovní zásoba, velký výběr výukových materiálů. Vyučuji všechny úrovně - od začátečníků až po pokročilé. Individuální přizpůsobení každému
Výuka angličtiny Nabízím individuálni i firemní výuku angličtiny všech stupňů pokročilosti v Brně a blízkém okolí. Jsem držitelem Proficiency certifikátu, který dokládá znalost angličtiny srovnatelnou s rodilým mluvčím. Jsem připraven přizpůsobit se individuálním potřebám každého studenta.
Hledám práci - KIDY BAND Klinecký - hudba pro všechny. 3x keyb. Yamaha, akordeony, zpěv, 2000 W stereoaparát Yamaha.
Bezplatný seminář Pasivní domy 22. 9. 2010 od 9: 00 pořádá společnost Energy Consulting Service v jednacím sále zastupitelstva Plzeňského kraje (Škroupova 18, 306 13 Plzeň) bezplatný seminář pro širokou veřejnost o pasivních domech. Povede jej ing. Roman Šubrt s dalšími dvěma odborníky na tuto problematiku. Občerstvení zdarma
Přednášky o léčitelství Alternativní poradna Almon Monika Štýfalová Léčitelství, diagnostika oslabených orgánů v těle a jejich duchovních příčin proč vznikly a včasným pochopením předejít nemocem. terapie, konzultace v oblasti fyzické fyzického zdraví a duchovních příčin nemoci, vyhledávání a rušení geopatogenních zon Cena 400 Kč.
Hledám práci, i část. úvazek, č. i. d.49 let, spolehlivý, nekuřák, učitel ZUŠ - 18 let praxe, obory: keyboard + klavír, akordeon - i chromatický, zobc. flétna, hud. nauka. S možným nástupem 1.9.2010. Volejte prosím včas. Hlinecko + Chrudimsko + okr. ZR, SY, HB, CR, PA. Nabídněte.
Hledám práci, i na částečný úvazek, (Č. I. D.), 49 let, spolehlivý, nekuřák, 18 let praxe v ZUŠ, obory: keyboard, klavír, akordeon (i chromatický), zobc. flétna, hudební nauka. Volat včas - 1.9.2010. Hlinecko + Chrudimsko + okr.: ZR, HB, SY, CR, PA. Odlouč. pracoviště ZUŠ. Nabídněte.
37 let, 170 cm vysoký, pohledný, sympatický, svobodný, bez závazků, milý, něžný a hodný - hledám dívku nebo ženu pro trvalý vztah a lásku!
37-letý, 170 cm vysoký, pohledný, sympatický, svobodný a bez závazků, milý, něžný a hodný - hledá dívku - ženu pro trvalý pevný vztah a lásku.
37letý, 170 cm vysoký, pohledný, sympatický, svobodný, bez závazků, milý, něžný a hodný hledá slečnu nebo ženu pro trvalý vztah a lásku.
48 - letý VŠ 190/93 se závazky, zajištěný, žijící v rozvráceném vztahu, by rád poznal vhodný protějšek.
48 blond - Vysočina - hledá pohledného inteligentního solventního muže. Úroveň. Vzájemná opora. Věrnost. Jen vážně pro život!!
53/170/69 ráda pozná milého inteligentního muže do 53 let. Zavolej nebo mi napiš SMS.
53/170/69 ráda pozná milého inteligentního muže do 53 let. Zavolej nebo mi napiš SMS.
Ahoj - pohledný 28-letý ženatý hledá krásnou ženu s velkým pevným poprsím k občasným schůzkám. Za krásu jsem ochoten zaplatit. Pište SMS. Honza.
Erotická masáž Milé dámy, slečny, dívky, ženy, toužíte po nevšedním zážitku? Nabízím erotickou masáž v pohodlí Vašeho domova. Možný individuální přístup pro Vaši maximální spokojenost. Pouze Břeclav.
Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

SHOP FOR ANIMALS je prodejcem světových a osvědčených značek. To nejlepší pro Vašeho miláčka!

Extra levné zboží

Ty víš jak! My víme s kým! Najdi si svou bokovku podle regionu
Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze