Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
:-0 Konverzace AJ s rodilou mluvčí Nabízím doučování anglické konverzace přátelským způsobem v Praze: individuální, firemní, či online výuku, intenzivní jazykové kurzy před pobytem v zahraničí, klasické doučování angličtiny pro děti, školáky, studenty aj.
Konverzace AJ s rodilou mluvčí Nabízím doučování anglické konverzace přátelským způsobem v Praze: individuální, firemní, či online výuku, intenzivní jazykové kurzy před pobytem v zahraničí, klasické doučování angličtiny pro děti, školáky, studenty aj.
Ponúkam domácu výuku španielskeho j Som bývala študentka slovensko - španielskej bilingvalnej sekcie a momentálne študujem v Prahe na VŠ s lingvistickým zameraním. Z jazyka mám štátnicu na úrovni C1 a internacionálny certifikát DELE.
Spanelstina Doučování/vyučování španělštiny Španělština - doučování/výuka španělského jazyka v Praze rodily mluvčí. Mluvím také česky. Moderní výuka, konverzace, gramatika, slovní zásoba, velký výběr výukových materiálů. Vyučuji všechny úrovně - od začátečníků až po pokročilé. Individuální přizpůsobení každému
Výuka angličtiny Nabízím individuálni i firemní výuku angličtiny všech stupňů pokročilosti v Brně a blízkém okolí. Jsem držitelem Proficiency certifikátu, který dokládá znalost angličtiny srovnatelnou s rodilým mluvčím. Jsem připraven přizpůsobit se individuálním potřebám každého studenta.
Hledám práci - KIDY BAND Klinecký - hudba pro všechny. 3x keyb. Yamaha, akordeony, zpěv, 2000 W stereoaparát Yamaha.
Bezplatný seminář Pasivní domy 22. 9. 2010 od 9: 00 pořádá společnost Energy Consulting Service v jednacím sále zastupitelstva Plzeňského kraje (Škroupova 18, 306 13 Plzeň) bezplatný seminář pro širokou veřejnost o pasivních domech. Povede jej ing. Roman Šubrt s dalšími dvěma odborníky na tuto problematiku. Občerstvení zdarma
Přednášky o léčitelství Alternativní poradna Almon Monika Štýfalová Léčitelství, diagnostika oslabených orgánů v těle a jejich duchovních příčin proč vznikly a včasným pochopením předejít nemocem. terapie, konzultace v oblasti fyzické fyzického zdraví a duchovních příčin nemoci, vyhledávání a rušení geopatogenních zon Cena 400 Kč.
Hledám práci, i část. úvazek, č. i. d.49 let, spolehlivý, nekuřák, učitel ZUŠ - 18 let praxe, obory: keyboard + klavír, akordeon - i chromatický, zobc. flétna, hud. nauka. S možným nástupem 1.9.2010. Volejte prosím včas. Hlinecko + Chrudimsko + okr. ZR, SY, HB, CR, PA. Nabídněte.
Hledám práci, i na částečný úvazek, (Č. I. D.), 49 let, spolehlivý, nekuřák, 18 let praxe v ZUŠ, obory: keyboard, klavír, akordeon (i chromatický), zobc. flétna, hudební nauka. Volat včas - 1.9.2010. Hlinecko + Chrudimsko + okr.: ZR, HB, SY, CR, PA. Odlouč. pracoviště ZUŠ. Nabídněte.
37 let, 170 cm vysoký, pohledný, sympatický, svobodný, bez závazků, milý, něžný a hodný - hledám dívku nebo ženu pro trvalý vztah a lásku!
37-letý, 170 cm vysoký, pohledný, sympatický, svobodný a bez závazků, milý, něžný a hodný - hledá dívku - ženu pro trvalý pevný vztah a lásku.
37letý, 170 cm vysoký, pohledný, sympatický, svobodný, bez závazků, milý, něžný a hodný hledá slečnu nebo ženu pro trvalý vztah a lásku.
48 - letý VŠ 190/93 se závazky, zajištěný, žijící v rozvráceném vztahu, by rád poznal vhodný protějšek.
48 blond - Vysočina - hledá pohledného inteligentního solventního muže. Úroveň. Vzájemná opora. Věrnost. Jen vážně pro život!!
53/170/69 ráda pozná milého inteligentního muže do 53 let. Zavolej nebo mi napiš SMS.
53/170/69 ráda pozná milého inteligentního muže do 53 let. Zavolej nebo mi napiš SMS.
Ahoj - pohledný 28-letý ženatý hledá krásnou ženu s velkým pevným poprsím k občasným schůzkám. Za krásu jsem ochoten zaplatit. Pište SMS. Honza.
Erotická masáž Milé dámy, slečny, dívky, ženy, toužíte po nevšedním zážitku? Nabízím erotickou masáž v pohodlí Vašeho domova. Možný individuální přístup pro Vaši maximální spokojenost. Pouze Břeclav.
Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Katalog stěhovacích firem
Umožníme Vám snadné podnikání se silným zázemím...
Extra levné zboží

Ty víš jak! My víme s kým! Najdi si svou bokovku podle regionu
Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze