Planeta zvířat Internetový Inzert Horoskop 21.5.2012Nabídka práce
Východočeský Inzert
Východočeský Inzert č. 32 / 2010

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
ostatní
648
nabídka

Akvárium prodám Lepené akvárium v rámu šxdxv 22x160x42 cm pevně na vlatní kovové kontrukci výšky 80 cm, možno i jako terárium. Doprava vlastní, spěchá. Cena 500 Kč.

Barevná výstava morčat v HK Soš veterinární, Kukleny, Hradec Králové. Na místě k vidění přes 200 morčat, rozličná plemena a barvy, posuzování, prodej morčat, tombola, dětský koutek, přednáška o Mosambiku (10h) a další. Vstupným podpoříte charitativní sbírku pro Mosambik. Vstupné 30 korun. Cena 30 Kč.

Barevná výstava morčat v HK 11. září 2010 - Soš veterinární, Kukleny, Hradec Králové. Na místě k vidění přes 200 morčat, rozličná plemena a barvy, posuzování, prodej morčat, tombola, dětský koutek, přednáška o Mosambiku (10h) a další. Vstupným podpoříte charitativní sbírku pro Mosambik. Cena 30 Kč.

Dočasný domov pro Vašeho miláčka Plánujete dovolenou, nebo máte jiný důvod, proč se dočasně nemůžete postarat o Vašeho pejska? Ráda Vašeho mazlíčka pohlídám i na delší čas u mne na chaloupce."Klient"má k dispozici byt, postel, zahrádku, kotec s teplou boudou, vše dle výběru "zákazníka".Možnost koupání v rybníku. Rozumná cena. Celoročně.

Jsem 39, chovatel koní, hledám vhodný protějšek. Kolín.

Jsem nekuřák, abstinent, svobodný a hledám ke společnému životu farmářku s možností přistěhování se k tobě.

Ustájení pro koně celoročně

Ustájení Nabízím ustájení pro koně v blízkosti Hracholuské přehrady. K dispozici je krytá hala, jízdárna, výběh.

Ustájení Nabízím celoroční ustájení pro koně, okres Nový jičín, Cena 3 500 Kč.

Výcvik psů všech plemen, školka pro štěňata, příprava na zkoušky, bonitace, výstavy, uchovnění. Výcvik obran, pachové práce. Možnost dojíždění k majiteli.

poptávka

Aktivní důchodkyně hledá v okr. Jičín bydlení na vesnici, v domku, zem. usedlost, samota. Malý byt samostatný bez nábytku, mám vlastní. Mám malý chov ušlechtilých koček v bytě. Mohu vypomoci, starat se o majitele nebo vaše zvířátka, auto mám. Jsem klidná, skromná, ochotná. Dobré vztahy. Předem děkuji za upřímnou nabídku a zavolání nebo SMS.

Hledám práci u hospodařských zvířat U koní, krav, koz., praxi mám z vlastního hosp., možno i jako ošetřovatel, správce, schop. vedení týmu z předchozího zam.,. Manželka s praxí s porody, veter. probl., zápřah., pouze s ubytováním mé rodiny. Pouze vážně. Cena 1 Kč.

Velmi moc prosím! Kdo by mi mohl nabídnout darem nebo za symbolickou cenu tyto knížky o koních: "Síla a krása", "Speciální zootechnika - chov koní", "Zajatá krása", "Bílí koně Kladrubští". Ještě také sháním postroj menší kočárový chomoutkový na fjor. poníka. Děkuji za nabídku - inval. důchodce - milovník koní!

ZAMĚSTNÁNÍ
služby
650
nabídka

Akce směnka-Vaše příležitost! Využijte nabídku směnky bez ručitele a potvrzení o zaměstnání! Peníze od přímého poskytovatele! Pro klienty z Ústí n. L. a přilehlých okresů. Platí jen do konce srpna 2010!

Broušení nožů, nůžek, kleští atd. Broušení nožů, nůžek, pinzet atd. Sběrny v Praze. Prodej: nůžky na kůži, nehty, vlasy, kleště, pinzety a další nástroje. Broušení nástrojů dle nákresu zákazníka. Cena 29 Kč.

Chcete půjčku. a nemůžete doložit svůj příjem? Právě pro vás je tu nabídka malé půjčky do 15 000kč bez POPLATKŮ. Věk 18-70let, pouze pro občany s platným Českým OP. 12 měsíčních splátek. Půjčujeme i důchodcům, studentům a maminkám na MD.

Druhá šance pro všechny Potřebujete půjčit a začít znovu? Zbavit se Exekucí, Zástav, Drahých půjček? Bez poplatku předem, vyplatíme do 3 dnů se zástavou vašeho domu, chaty, bytu i družstevního. Splátky natáhneme až na 30let podle nutnosti. Celá ČR. Naše mnohalété zkušenosti jsou zárukou úspěchu a cestou ke klidnému spánku!

Elektroservis Juránek nabízím montáže, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

FINANČNÍ POMOC!

Finanční centrum pomoci pro vás zajistí úvěry, půjčky, hypotéky až 120% odhadu! Vyřešení exekucí! Bez příjmu a registrů poplatků! Konsolidace možné!

Finanční pomoc Potřebujete vyřešit svou finanční situaci? bez příjmu, bez registru, bez zajištění! Nyní akce do 100 000kč směnka od přímého zdroje. Nepropásněte a volejte.

Finanční pomoc Potřebujete vyřešit svou finanční situaci? bez příjmu, bez registru, bez zajištění! Nyní akce do 100 000kč směnka od přímého zdroje. Nepropásněte a volejte.

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Stěhování extra levně

Katalog stěhovacích firem

Umožníme Vám snadné podnikání se silným zázemím...

Extra levné zboží

Chceš být trochu nevěrný?
Bydlím kousek od Tebe. Zavolej mi a přijď. Čekám na tebe!

Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze
Postupy | Smluvní podmínky | Pravidla inzerce | Ceník | Reklama | Kontakt | Partneři serveru | Mapa serveru

© 2004,2012 INZERTSPOJ, spol. s r.o. & RISS COMPANY s.r.o.

ČESKÝ INZERT - bezplatná inzerce z celé ČR
Vytvořeno ve spolupráci s největším bezplatným inzertním portálem realit RCREAL, časopisem o zvířatech PLANETA ZVÍŘAT,
časopisem luxusního životního stylu RENÈE MADAM, serverem EXTRA INZERCE = internet + noviny a inzertními servery EXTRA AUTA, EXTRA MOTORKY, EXTRA REALITY.