Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
Ječmen letošní ječmen, cena uvedena za metrák. Pytle na výměnu prosím sebou. JSME Z PLZNĚ SEVERU. Cena 220 Kč.
Ječmen letošní ječmen, cena uvedena za metrák. Pytle na výměnu prosím sebou. Jsme z Plzně severu. Cena 220 Kč.
Med Kvalitní letošní tmavý med z vlastního chovu. Plním pouze do nových sklenic. Váha 1kg. Cena včetně sklenice. Do Brna mohu po dohodě přivézt. Tišnov Cena 110 Kč.
Seno - kvalitní letošní seno, kulaté balíky 120 cm za dobrou cenu! Žamberk.
Vyčiněné kůže z činčil. Cena dohodou.
Akvárium prodám Lepené akvárium v rámu šxdxv 22x160x42 cm pevně na vlatní kovové kontrukci výšky 80 cm, možno i jako terárium. Doprava vlastní, spěchá. Cena 500 Kč.
Barevná výstava morčat v HK Soš veterinární, Kukleny, Hradec Králové. Na místě k vidění přes 200 morčat, rozličná plemena a barvy, posuzování, prodej morčat, tombola, dětský koutek, přednáška o Mosambiku (10h) a další. Vstupným podpoříte charitativní sbírku pro Mosambik. Vstupné 30 korun. Cena 30 Kč.
Barevná výstava morčat v HK 11. září 2010 - Soš veterinární, Kukleny, Hradec Králové. Na místě k vidění přes 200 morčat, rozličná plemena a barvy, posuzování, prodej morčat, tombola, dětský koutek, přednáška o Mosambiku (10h) a další. Vstupným podpoříte charitativní sbírku pro Mosambik. Cena 30 Kč.
Dočasný domov pro Vašeho miláčka Plánujete dovolenou, nebo máte jiný důvod, proč se dočasně nemůžete postarat o Vašeho pejska? Ráda Vašeho mazlíčka pohlídám i na delší čas u mne na chaloupce."Klient"má k dispozici byt, postel, zahrádku, kotec s teplou boudou, vše dle výběru "zákazníka".Možnost koupání v rybníku. Rozumná cena. Celoročně.
Jsem 39, chovatel koní, hledám vhodný protějšek. Kolín.
Jsem nekuřák, abstinent, svobodný a hledám ke společnému životu farmářku s možností přistěhování se k tobě.
Ustájení pro koně celoročně
Ustájení Nabízím ustájení pro koně v blízkosti Hracholuské přehrady. K dispozici je krytá hala, jízdárna, výběh.
Ustájení Nabízím celoroční ustájení pro koně, okres Nový jičín, Cena 3 500 Kč.
Výcvik psů všech plemen, školka pro štěňata, příprava na zkoušky, bonitace, výstavy, uchovnění. Výcvik obran, pachové práce. Možnost dojíždění k majiteli.
Aktivní důchodkyně hledá v okr. Jičín bydlení na vesnici, v domku, zem. usedlost, samota. Malý byt samostatný bez nábytku, mám vlastní. Mám malý chov ušlechtilých koček v bytě. Mohu vypomoci, starat se o majitele nebo vaše zvířátka, auto mám. Jsem klidná, skromná, ochotná. Dobré vztahy. Předem děkuji za upřímnou nabídku a zavolání nebo SMS.
Hledám práci u hospodařských zvířat U koní, krav, koz., praxi mám z vlastního hosp., možno i jako ošetřovatel, správce, schop. vedení týmu z předchozího zam.,. Manželka s praxí s porody, veter. probl., zápřah., pouze s ubytováním mé rodiny. Pouze vážně. Cena 1 Kč.
Velmi moc prosím! Kdo by mi mohl nabídnout darem nebo za symbolickou cenu tyto knížky o koních: "Síla a krása", "Speciální zootechnika - chov koní", "Zajatá krása", "Bílí koně Kladrubští". Ještě také sháním postroj menší kočárový chomoutkový na fjor. poníka. Děkuji za nabídku - inval. důchodce - milovník koní!
Akce směnka-Vaše příležitost! Využijte nabídku směnky bez ručitele a potvrzení o zaměstnání! Peníze od přímého poskytovatele! Pro klienty z Ústí n. L. a přilehlých okresů. Platí jen do konce srpna 2010!
Broušení nožů, nůžek, kleští atd. Broušení nožů, nůžek, pinzet atd. Sběrny v Praze. Prodej: nůžky na kůži, nehty, vlasy, kleště, pinzety a další nástroje. Broušení nástrojů dle nákresu zákazníka. Cena 29 Kč.
Chcete půjčku. a nemůžete doložit svůj příjem? Právě pro vás je tu nabídka malé půjčky do 15 000kč bez POPLATKŮ. Věk 18-70let, pouze pro občany s platným Českým OP. 12 měsíčních splátek. Půjčujeme i důchodcům, studentům a maminkám na MD.
Druhá šance pro všechny Potřebujete půjčit a začít znovu? Zbavit se Exekucí, Zástav, Drahých půjček? Bez poplatku předem, vyplatíme do 3 dnů se zástavou vašeho domu, chaty, bytu i družstevního. Splátky natáhneme až na 30let podle nutnosti. Celá ČR. Naše mnohalété zkušenosti jsou zárukou úspěchu a cestou ke klidnému spánku!
Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Katalog stěhovacích firem
Podnikejte úspěšně a bez rizika...
Extra levné zboží

Ty víš jak! My víme s kým! Najdi si svou bokovku podle regionu
Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze