Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
37letý, 170 cm vysoký, pohledný, sympatický, svobodný a bez závazků, milý, něžný a velmi hodný hledá dívku nebo ženu pro trvalý vztah a lásku!!
53/170/69 ráda pozná milého inteligentního muže do 53 let. Zavolej mi nebo napiš SMS.
53/170/69 ráda pozná milého inteligentního muže do 53 let. Zavolej nebo mi napiš SMS.
BLESKOVÉ SEZNÁMENÍ - již 11 let zprostředkováváme závazné i NEZÁVAZNÉ seznámení z celé ČR i z Vašeho kraje. Pro ženy Z D A R M A ! Pište na tel.: 605 178 390 celé jméno, ulici, číslo domu, město, PSČ, věk, výšku, váhu, stav, kuřák ano/ne, vzdělání a koníčky. Pokud si přejete objednat kontakty telefonicky - volejte na 602 943 067. SEZNAMKA BLESK!!
Hledám ženu 25 až 35 let, z Trutnova nebo z Jaroměře - pro vážný vztah, se zájmem o sex, filmy a auta. Dan 31 let.
Je mi 43 let, 175 cm vysoký, 85 kg. Jsem svobodný a bez závazků. Hledám dívku - ženu na trvalý vztah, dítě není překážkou. Zn.: JC.
Najde se upřímný muž do 65 let? Jsem aktivní vdova 65 let, 168/72 z Hradce Králové ...
Pampeliška Boubelka 31/178 svobodná, bezdětná. Světlé středně střižené vlasy, modré oči. Mezi mé záliby patří příroda, zvířata, rybaření, houbaření, cyklistika... Hledám spolehlivého muže, prima parťáka na radosti i starosti ve dvou. Kladný vztah k přírodě a smysl pro humor vítány. Najdu???
Rádi poznáme mládence z HK do 20 let, jako dárek k narozeninám pro svoji plnoštíhlou partnerku, 45 let.
ŽENĚ mladého ducha, SŠ, do 65 let, spíše subtilní, nezávislé, se zájmem o život a poznání, nabízím partnerství, možná zázemí i nový začátek.
své erotické služby jen diskrétně bruneta Cena 1 Kč.
20letá DRAČICE ELIŠKA 168/55/3. Mlaďounká černovlasá šelmička na Tebe čeká v diskrétním bytečku, kde Ti splní Tvá přání ... Máš chuť se přitulit nebo naopak si pořádně zaskotačit? Mám pro Tebe meníčko, ze kterého si můžeš vybrat spousty službiček ... Orálek bez, Orálek bez až do úplného konce, Piss, Masáž prostaty, Pánský análek, Lehké SM, Autoerotika, Erotická masáž ... Přijít můžete i dva. Určitě se nebráním experimentovat ... Nestyď se zavolat a zeptat se, popř. se domluvit :-) ... Budu se těšit na Tvé zavolání - ELIŠKA:-)
37/170 cm vysoký, pohledný, sympatický, milý a hodný - hledá dívku či ženu 18-55 let - pro hezké chvíle a diskrétní vztah. Preferuji vyšší prsaté hezké ženy. Celé Východní Čechy.
43-letá ŠTÍHLÁ TMAVOVLÁSKA ...
Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Katalog stěhovacích firem
Máte podnikatelského ducha, motivaci a chcete něco dokázat?
Extra levné zboží

Vyber si...
Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze