Planeta zvířat Internetový Inzert Horoskop 17.5.2012Nabídka práce
Východočeský Inzert
Východočeský Inzert č. 31 / 2010

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
SEZNÁMENÍ
on - ona hledají
800
nabídka

37letý, 170 cm vysoký, pohledný, sympatický, svobodný a bez závazků, milý, něžný a velmi hodný hledá dívku nebo ženu pro trvalý vztah a lásku!!

53/170/69 ráda pozná milého inteligentního muže do 53 let. Zavolej mi nebo napiš SMS.

53/170/69 ráda pozná milého inteligentního muže do 53 let. Zavolej nebo mi napiš SMS.

BLESKOVÉ SEZNÁMENÍ - již 11 let zprostředkováváme závazné i NEZÁVAZNÉ seznámení z celé ČR i z Vašeho kraje. Pro ženy Z D A R M A ! Pište na tel.: 605 178 390 celé jméno, ulici, číslo domu, město, PSČ, věk, výšku, váhu, stav, kuřák ano/ne, vzdělání a koníčky. Pokud si přejete objednat kontakty telefonicky - volejte na 602 943 067. SEZNAMKA BLESK!!

Hledám ženu 25 až 35 let, z Trutnova nebo z Jaroměře - pro vážný vztah, se zájmem o sex, filmy a auta. Dan 31 let.

Je mi 43 let, 175 cm vysoký, 85 kg. Jsem svobodný a bez závazků. Hledám dívku - ženu na trvalý vztah, dítě není překážkou. Zn.: JC.

Najde se upřímný muž do 65 let? Jsem aktivní vdova 65 let, 168/72 z Hradce Králové ...

Pampeliška Boubelka 31/178 svobodná, bezdětná. Světlé středně střižené vlasy, modré oči. Mezi mé záliby patří příroda, zvířata, rybaření, houbaření, cyklistika... Hledám spolehlivého muže, prima parťáka na radosti i starosti ve dvou. Kladný vztah k přírodě a smysl pro humor vítány. Najdu???

Rádi poznáme mládence z HK do 20 let, jako dárek k narozeninám pro svoji plnoštíhlou partnerku, 45 let.

SEZNAMKA
Seznamka pro GAYE, pro LESBIČKY ... POKER KLUB LIBÍN. Kontakt: yngrakuki@gmail. com
SEZNAMKA
Seznamka pro GAYE, pro LESBIČKY ... POKER KLUB LIBÍN.
PRO NEZADANÉ
Seznamka pro NEZADANÉ + DISCO - zábava!! POKER KLUB LIBÍN!
PRO NEZADANÉ
Seznamka pro NEZADANÉ + DISCO - zábava!! POKER KLUB LIBÍN!

ŽENĚ mladého ducha, SŠ, do 65 let, spíše subtilní, nezávislé, se zájmem o život a poznání, nabízím partnerství, možná zázemí i nový začátek.

diskrétní harmonie
820
nabídka

své erotické služby jen diskrétně bruneta Cena 1 Kč.

20letá DRAČICE ELIŠKA 168/55/3. Mlaďounká černovlasá šelmička na Tebe čeká v diskrétním bytečku, kde Ti splní Tvá přání ... Máš chuť se přitulit nebo naopak si pořádně zaskotačit? Mám pro Tebe meníčko, ze kterého si můžeš vybrat spousty službiček ... Orálek bez, Orálek bez až do úplného konce, Piss, Masáž prostaty, Pánský análek, Lehké SM, Autoerotika, Erotická masáž ... Přijít můžete i dva. Určitě se nebráním experimentovat ... Nestyď se zavolat a zeptat se, popř. se domluvit :-) ... Budu se těšit na Tvé zavolání - ELIŠKA:-)

MÍŠA
24-letá sexy Míša čeká na TEBE ve svém soukromí. Jsem tu pro všechny věkové kategorie od 18ti let. Velmi příjemné ceny. Přijď se odreagovat od každodenních starostí a třeba si splnit svůj erotický sen. Jsem tu jen pro vás a to NONSTOP. (Příjem žen a dívek.)
KARIN
25 - letá černovláska Tě zve do svého pelíšku. Neváhej a volej - HK. Hledám k sobě kamarádku.
DIVOŠKA ELIŠKA
26 let, 165 cm, baculka, Tě zve na prima relax v diskrétním prostředí v HK za velmi příjemné ceny, tak neváhej a přijď si zařádit s divoškou. NONSTOP.
DIGI
27-letá atraktivní Digi Tě zve k sobě na pořádné sexuální rodeo. HaHa pánové, nemyslím to tak doslovně, jsem také i něžná, no ale i dravá. Tak co říkáš ... foto autentické. Přijď a nenech mne tu čekat!! Pa, pa, pa. (Přijmu kamarádku na střídání.)

37/170 cm vysoký, pohledný, sympatický, milý a hodný - hledá dívku či ženu 18-55 let - pro hezké chvíle a diskrétní vztah. Preferuji vyšší prsaté hezké ženy. Celé Východní Čechy.

IVA Z HOLIC

43-letá ŠTÍHLÁ TMAVOVLÁSKA ...

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Stěhování extra levně

Katalog stěhovacích firem

Máte podnikatelského ducha, motivaci a chcete něco dokázat?

Extra levné zboží

Chceš příležitostní milenku?
Vyber si...

Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze
Postupy | Smluvní podmínky | Pravidla inzerce | Ceník | Reklama | Kontakt | Partneři serveru | Mapa serveru

© 2004,2012 INZERTSPOJ, spol. s r.o. & RISS COMPANY s.r.o.

ČESKÝ INZERT - bezplatná inzerce z celé ČR
Vytvořeno ve spolupráci s největším bezplatným inzertním portálem realit RCREAL, časopisem o zvířatech PLANETA ZVÍŘAT,
časopisem luxusního životního stylu RENÈE MADAM, serverem EXTRA INZERCE = internet + noviny a inzertními servery EXTRA AUTA, EXTRA MOTORKY, EXTRA REALITY.