Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
! Angličtina- Letní nalejvárna! České Budějovice. Nabízím soukromé hodiny AJ pro jednotlivce i menší skupinky. Vhodné pro začátečníky i více pokročilé, možno pojmout jako přípravu na jaz. zkoušku nebo reparát. Zaměření na gramatiku či konverzaci. Maximální časová flexibilita! Mám 5 let praxi, titul z PF, zahraniční zkušenosti. Cena 250 Kč.
:-0 Konverzace AJ s rodilou mluvčí Nabízím doučování anglické konverzace přátelským způsobem v Praze: individuální, firemní, či online výuku, intenzivní jazykové kurzy před pobytem v zahraničí, klasické doučování angličtiny pro děti, školáky, studenty aj.
Doučování angličtiny a němčiny Nabízím doučování anglického a německého jazyka pro začátečníky i mírně pokročilé. Pomohu dětem najít vztah k učivu a připravit je na další školní rok nebo zopakovat probranou látku. Zaskočím za pani učitelku v době školních prázdnin. Základům angličtiny pomohu i dospělým. Frýdek-Místek, MS kraj Cena 120 Kč.
Doučování angličtiny a překlad Absolvent anglistiky-amerikanistiky na FF UK se zkušeností s doučováním jazyka nabízí doučování angličtiny pro všechny jazykové úrovně, přípravu na jazykové certifikáty, maturitní zkoušku, firemní jazykové kurzy. Nabízím rovněž i překlady (článků, seminárních prací, esejů).
Spanelstina Doučování/vyučování španělštiny Španělština - doučování/výuka španělského jazyka v Praze rodily mluvčí. Mluvím také česky. Moderní výuka, konverzace, gramatika, slovní zásoba, velký výběr výukových materiálů. Vyučuji všechny úrovně - od začátečníků až po pokročilé. Individuální přizpůsobení každému
Učení hry na kytaru Cena: 200 Ahoj, nabízím za 200 korun podle tabulatur učení skladeb a nejlépe když ten člověk je naprostý začátečník to znamená že třeba dneska vzal do ruky kytaru poprvé Cena 200 Kč.
Bezplatný seminář Pasivní domy 22. 9. 2010 od 9: 00 pořádá společnost Energy Consulting Service v jednacím sále zastupitelstva Plzeňského kraje (Škroupova 18, 306 13 Plzeň) bezplatný seminář pro širokou veřejnost o pasivních domech. Povede jej ing. Roman Šubrt s dalšími dvěma odborníky na tuto problematiku. Občerstvení zdarma
37letý, 170 cm vysoký, pohledný, sympatický, svobodný a bez závazků, milý, něžný a velmi hodný hledá dívku nebo ženu pro trvalý vztah a lásku!!
53/170/69 ráda pozná milého inteligentního muže do 53 let. Zavolej mi nebo napiš SMS.
53/170/69 ráda pozná milého inteligentního muže do 53 let. Zavolej nebo mi napiš SMS.
BLESKOVÉ SEZNÁMENÍ - již 11 let zprostředkováváme závazné i NEZÁVAZNÉ seznámení z celé ČR i z Vašeho kraje. Pro ženy Z D A R M A ! Pište na tel.: 605 178 390 celé jméno, ulici, číslo domu, město, PSČ, věk, výšku, váhu, stav, kuřák ano/ne, vzdělání a koníčky. Pokud si přejete objednat kontakty telefonicky - volejte na 602 943 067. SEZNAMKA BLESK!!
Hledám ženu 25 až 35 let, z Trutnova nebo z Jaroměře - pro vážný vztah, se zájmem o sex, filmy a auta. Dan 31 let.
Je mi 43 let, 175 cm vysoký, 85 kg. Jsem svobodný a bez závazků. Hledám dívku - ženu na trvalý vztah, dítě není překážkou. Zn.: JC.
Najde se upřímný muž do 65 let? Jsem aktivní vdova 65 let, 168/72 z Hradce Králové ...
Pampeliška Boubelka 31/178 svobodná, bezdětná. Světlé středně střižené vlasy, modré oči. Mezi mé záliby patří příroda, zvířata, rybaření, houbaření, cyklistika... Hledám spolehlivého muže, prima parťáka na radosti i starosti ve dvou. Kladný vztah k přírodě a smysl pro humor vítány. Najdu???
Rádi poznáme mládence z HK do 20 let, jako dárek k narozeninám pro svoji plnoštíhlou partnerku, 45 let.
Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Katalog stěhovacích firem
Máte podnikatelského ducha, motivaci a chcete něco dokázat?
Extra levné zboží

Ty víš jak! My víme s kým! Najdi si svou bokovku podle regionu
Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze