Planeta zvířat Internetový Inzert Horoskop 17.5.2012Nabídka práce
Východočeský Inzert
Východočeský Inzert č. 7 / 2008

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
SEZNÁMENÍ
on - ona hledají
800
nabídka

Hledáš lásku, cit, něhu, pohlazení, milování a trvalý vztah? Napiš hodnému, rozv. abst., 46letému, štíhlé postavy, bez pleše, na stavu, národnosti a věku nezáleží, děti nevadí.

Moderní seznamka pro celou ČR. Videoseznamka - negarantovaná registrace - zdarma. Akce: ženy 15-35 let a muži od 56 let obdrží 75 tipů s telefony a fotografiemi - zdarma. Pište si obratem pošty. Informace za přiloženou 5x zn. 10 Kč + nadeps. a ofr. obálku 10 Kč. Obálku vlevo nahoře označte: velkoseznamka / 5x - PD.

Super moderní velkoseznamka - vyhlídka pro celou ČR - zašle zájemcům o vážné seznámení 210 kontaktů s fotem. Velmi levné služby. Nabídka stálá pro celou Českou republiku - desítky děkovných dopisů. Pište si obratem pošty. Informace za 5x přiloženou 10 Kč známku + nadeps. a ofr. obálku 10 Kč. Obálku vlevo nahoře označte: velkoseznamka /5x - PD.

poptávka

Hledám štíhlou kamarádku , přítelkyni ve věku 25-40 let, která by mi pomohla z právě prožitého rozchodu ve vztahu. Jsem sportovní postavy, 185 cm, 30 let. Hradec Králové, Pa, Jc.

diskrétní harmonie
820
nabídka
VELKÁ PRSA
160 cm, 28 let, 5-6 prsa. Chceš zažít něco neobvyklého? Zavolej.
NONSTOP-PCE

2 dlouhovlasé kočičky tě budou rozmazlovat ve svém útulném a čistém bytečku na hlavní třídě, parkování u domu.

NOVÉ DÍVKY-HK
2 Sexy studentky Tě zvou na super sexrelax do svého pelíšku. Potěšíme Tě obě, nebo si můžeš vybrat, mnoho dovoleno. Zdraví, diskrétnost, úroveň, spokojenost. Těšíme se. HK.
KARIN
25-letá černovláska tě zve do svého pelíšku. Neváhej a volej - HK.
IVA Z HOLIC

40-ti letá štíhlá tmavovláska. Denně 10.00 - 24.00 hod.

SEXY PRDELKY
Ahoj, jsme 3 kočičky, brunetky a černovláska. Určitě si vybereš! Každá jsme jiná. Stačí vytočit číslo, dozvíš se víc. Chtěl by jsi zkusit 2 micinky? Skvělá cena. HK centrum. Každý den od 9.00-24.00 hod.
Anna Scharlota
Anna Scharlota chladná i vášnivá, tvrdá i mazlivá, co si budeš přát. splním tvé tajné touhy a přání jsem brunetka a mám krásné pevné pětky, nažhavenou vlhkou lasturku a stále chuť. mnoho služeb, opravdové orgasmy, piss, SM, p. anál, 69, orálek, lesbyshow, erot. masáž, prádlo, pomůcky. HK
Sportovní kočka

Atraktivní štíhlá blondýnka Tě zve k sobě do útulného čistého soukromí na sexuální hrátky. Diskrétnost, 100% zdraví a úroveň. Parkování před domem. Nový Hradec. Volat můžeš od 8.00 hod.

NIKY PARDUBICE

Atraktivní štíhlá černovláska zve k prožití příjemných chvil do soukromí ve svém diskrétním hnízdečku v Pardubicích.

Boubelka 34letá s poprsím č.8 tě zve do svého ráje tradičních a netradičních služeb. Neváhej a volej.
MAZLIVÁ ČÍČA

Chceš se mazlit? Chceš si hrát? Tak přijď, když máš sex tak rád a nebudeš litovat. Na erotické hrátky Tě zve hezká blondýnka. Vše na úrovni. Náchodsko. Volej 9 - 19 hod. SMS NE!!

PRIVAT N.1-HK
Chceš si užít sexu? Čeká Tě vyhřátá postýlka a nažhavená kočička! Sexy prádlo, příj. prostředí, diskr., zdraví a široký výběr služeb je samozřejmostí! Těším se.
SMYSLNÁ

Chceš si zpestřit všední den? Zažít příjemný erotický relax u mě v diskr. soukromí? Zve tě štíhlá dlouhovláska. Zdraví, úroveň a vstřícné jednání. Oral, 69, klas., autoer., SM, pán. + dám. anál. Deutsch, English, Italiano. Hradec Králové.

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Stěhování extra levně

Katalog stěhovacích firem

Nízká investice, garantovaná a rychlá návratnost...

Extra levné zboží

Chceš být trochu nevěrný?
Bydlím kousek od Tebe. Zavolej mi a přijď. Čekám na tebe!

Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze
Postupy | Smluvní podmínky | Pravidla inzerce | Ceník | Reklama | Kontakt | Partneři serveru | Mapa serveru

© 2004,2012 INZERTSPOJ, spol. s r.o. & RISS COMPANY s.r.o.

ČESKÝ INZERT - bezplatná inzerce z celé ČR
Vytvořeno ve spolupráci s největším bezplatným inzertním portálem realit RCREAL, časopisem o zvířatech PLANETA ZVÍŘAT,
časopisem luxusního životního stylu RENÈE MADAM, serverem EXTRA INZERCE = internet + noviny a inzertními servery EXTRA AUTA, EXTRA MOTORKY, EXTRA REALITY.