Planeta zvířat Internetový Inzert Horoskop 17.5.2012Nabídka práce
Východočeský Inzert
Východočeský Inzert č. 36 / 2008

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
SEZNÁMENÍ
on - ona hledají
800
nabídka

40/166 cm, svobodná od České Třebové hledá jen vážně - muže.

Ahoj, jmenuji se Libor a je mi 30 let. Pocházím z Východních Čech, jsem modrooký blonďák, prý pohledný a mezi mé zajmy patří sport, cestování, jízda na kole, atd. Rád bych našel dívku podobných zájmů.

Bleskové seznámení - objednejte si kontakty na závazné i Nezávazné seznámení. Pro sms objednávku se zasláním vybraných protějšků pište na tel: 605178390 celé jméno, přesnou adresu, věk, výšku a váhu. Kontakty obdržíte obratem. Ženám nabízíme nezávazné seznámení zdarma - postačí nám zaslat křestní jméno, věk, výšku, váhu a okres. Pro telefonickou objednávku volejte 602943067. Ještě levněji na www. ag-blesk. com.

Hledam lasku hledam muže který nejen umi lásku přijimat ale i dávat hledám takového ktery mě zaujme na prvni pohled pak to bude stát za to upřednostnuji dobrého milovnika

Holku z Chrudimi, štíhlou, nebo z Heřmanova Městce a okolí - hledám, která by se chtěla seznámit s 20ti letým osamělým Josefem, zn. mám sportovní postavu.

Milou přítelkyni Mladý kluk 38/177 rozvedený hledá milou dívku nebo ženu na intimní chvíle:)

Super seznámení: česká agentura DUO nabízí pro všechny vážné zájemce: super formulář k seznámení. Možnost seznámení se do zahraničí. Agentura vlastní ve své databázi přes 200 tisíc klientů k super seznámení. Stovky šťastných manželství. Nabídka je stálá pro celou Českou republiku. Informace + dotazník, ceník za přiloženou 10x známku 10 Kč + nadepsanou a ofrankovanou obálku 10 kč. Obálku vlevo nahoře označte: seznámení DUO / 10x

Záhadná vůně lásky. Ženě stačí 45 vteřin, aby si vytvořila mínění o muži, se kterým se právě seznámila a především, zda se k sobě hodí. Super vyčerpávající informace k seznámení děvčete s chlapcem. Tato nabídka je stálá pro celou Českou republiku. Pište si obratem pošty, nebudete litovat. Informace za přiloženou 3x zn. 10 Kč + nadepsanou a ofrankovanou obálku 10 Kč. Obálku vlevo nahoře označte: záhadná vůně lásky / 3x

Žena 44/167, ráda pozná přítele, který také podlehl dusotu koňských koypt, chovatel psů větších plemen vítán, optimista, nekuřák, abstinent.

diskrétní harmonie
820
nabídka
VELKÁ PRSA
160 cm, 28 let, 5-6 prsa. Chceš si užít, ale nehledáš milenku? Zavolej a přijď. Na SMS nereaguji.
KARIN
25-letá černovláska tě zve do svého pelíšku. Neváhej a volej - HK.
ORIGINÁL FOTO
Atrakt. sex blond. v erot. prádle. Prsa 3. Jsem BI a náruživá - pravé orgasmy. Klasika i netradiční služby. Kvalita, úroveň pro pány i páry, senioři vítáni! V centru HK. (Přijmu dívku)
NIKY PARDUBICE

Atraktivní stíhlá černovláska zve k prožití příjemných chvil do soukromí ve svém diskrétním hnízdečku v Pardubicích.

NIKY PARDUBICE

Atraktivní štíhlá černovláska zve k prožití příjemných chvil do soukromí ve svém diskrétním hnízdečku v Pardubicích.

SUPER KOTĚ

Atraktivní štíhlá studentka 21 let. Krásné pevné trojky s tělem modelky. Jsem Bi. Diskrétní a kvalitní služby pro pány i páry v centru HK.

Blondýnka v Hradci Králové Příjemná dlouhovlasá blondýnka nabízí erotické služby v diskrétním bytečku

sexy privát
Bohyně sexu jsem vlhká, nažhavená a připravená splnit Tvá tajná přání. Štíhlá rusovláska Petra s pevnýma trojkama, něžná, vášnivá i chladná. Jsem tu a čekám jen na Tebe luxusní prostředí, super ceny, orál, 69, prádlo, análek, lesbischow, neváhej zde najdeš vše o čem tajně sníš, HK. Hledám kamarádku na střídání.
6tky
Být šťastně ženatý je krásná věc, ale někdy můžeš mít chuť vyzkoušet bez následků i něco jiného. Jsem mladá slečna, mám ráda orálek, 69 i vášnivou klasiku. Těším se, až si spolu krásně užijeme. Určitě si po dlouhém dni zasloužíš být rozmazlován a hýčkán dívkou, která ví kam sáhnout. Sídlím v HK. Přijmu kamarádku.
PRIVAT N.1-HK
Chceš si užít sexu? Čeká Tě vyhřátá postýlka a nažhavená kočička! Sexy prádlo, příj. prostředí, diskr., zdraví a široký výběr služeb je samozřejmostí! Těším se.

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Stěhování extra levně

Katalog stěhovacích firem

Podnikání se ŽLUTÝM SLONEM = podnikání BEZ RIZIKA

Extra levné zboží

Chceš zahnout?
Ty víš jak! My víme s kým! Najdi si svou bokovku podle regionu

Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze
Postupy | Smluvní podmínky | Pravidla inzerce | Ceník | Reklama | Kontakt | Partneři serveru | Mapa serveru

© 2004,2012 INZERTSPOJ, spol. s r.o. & RISS COMPANY s.r.o.

ČESKÝ INZERT - bezplatná inzerce z celé ČR
Vytvořeno ve spolupráci s největším bezplatným inzertním portálem realit RCREAL, časopisem o zvířatech PLANETA ZVÍŘAT,
časopisem luxusního životního stylu RENÈE MADAM, serverem EXTRA INZERCE = internet + noviny a inzertními servery EXTRA AUTA, EXTRA MOTORKY, EXTRA REALITY.