Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
Vyúka angličtiny ŠANCE PRO VŠECHNY, Kteří se chtějí naučit anglicky! Nabízím doučování angličtiny pro začátečníky, pokročilé i samouky jakéhokoliv věku (školáčci, studenti, pracující i starší). Po dohodě konverzace ve skupině. Zn: Objevujte celý svět, s angličtinou to jde hned! Trutnov
Doučování anglického jazyka Hledám učitele, učitelku anglického jazyka (může být studentnebo studentka VŠ) v Pardubicích. Potřebuji zopakovat od začátku, trénovat konverzaci atd, zkrátka individuální přístup. Cena 150 Kč.
40/166 cm, svobodná od České Třebové hledá jen vážně - muže.
Ahoj, jmenuji se Libor a je mi 30 let. Pocházím z Východních Čech, jsem modrooký blonďák, prý pohledný a mezi mé zajmy patří sport, cestování, jízda na kole, atd. Rád bych našel dívku podobných zájmů.
Bleskové seznámení - objednejte si kontakty na závazné i Nezávazné seznámení. Pro sms objednávku se zasláním vybraných protějšků pište na tel: 605178390 celé jméno, přesnou adresu, věk, výšku a váhu. Kontakty obdržíte obratem. Ženám nabízíme nezávazné seznámení zdarma - postačí nám zaslat křestní jméno, věk, výšku, váhu a okres. Pro telefonickou objednávku volejte 602943067. Ještě levněji na www. ag-blesk. com.
Hledam lasku hledam muže který nejen umi lásku přijimat ale i dávat hledám takového ktery mě zaujme na prvni pohled pak to bude stát za to upřednostnuji dobrého milovnika
Holku z Chrudimi, štíhlou, nebo z Heřmanova Městce a okolí - hledám, která by se chtěla seznámit s 20ti letým osamělým Josefem, zn. mám sportovní postavu.
Milou přítelkyni Mladý kluk 38/177 rozvedený hledá milou dívku nebo ženu na intimní chvíle:)
Super seznámení: česká agentura DUO nabízí pro všechny vážné zájemce: super formulář k seznámení. Možnost seznámení se do zahraničí. Agentura vlastní ve své databázi přes 200 tisíc klientů k super seznámení. Stovky šťastných manželství. Nabídka je stálá pro celou Českou republiku. Informace + dotazník, ceník za přiloženou 10x známku 10 Kč + nadepsanou a ofrankovanou obálku 10 kč. Obálku vlevo nahoře označte: seznámení DUO / 10x
Záhadná vůně lásky. Ženě stačí 45 vteřin, aby si vytvořila mínění o muži, se kterým se právě seznámila a především, zda se k sobě hodí. Super vyčerpávající informace k seznámení děvčete s chlapcem. Tato nabídka je stálá pro celou Českou republiku. Pište si obratem pošty, nebudete litovat. Informace za přiloženou 3x zn. 10 Kč + nadepsanou a ofrankovanou obálku 10 Kč. Obálku vlevo nahoře označte: záhadná vůně lásky / 3x
Žena 44/167, ráda pozná přítele, který také podlehl dusotu koňských koypt, chovatel psů větších plemen vítán, optimista, nekuřák, abstinent.
Atraktivní stíhlá černovláska zve k prožití příjemných chvil do soukromí ve svém diskrétním hnízdečku v Pardubicích.
Atraktivní štíhlá černovláska zve k prožití příjemných chvil do soukromí ve svém diskrétním hnízdečku v Pardubicích.
Atraktivní štíhlá studentka 21 let. Krásné pevné trojky s tělem modelky. Jsem Bi. Diskrétní a kvalitní služby pro pány i páry v centru HK.
Blondýnka v Hradci Králové Příjemná dlouhovlasá blondýnka nabízí erotické služby v diskrétním bytečku
Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Katalog stěhovacích firem
Podnikejte pod zavedenou značkou ŽLUTÉHO SLONA
Extra levné zboží

Vyber si...
Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze