Planeta zvířat Internetový Inzert Horoskop 17.5.2012Nabídka práce
Východočeský Inzert
Východočeský Inzert č. 36 / 2008

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
VZDĚLÁVÁNÍ
vyučování
720
nabídka

Vyúka angličtiny ŠANCE PRO VŠECHNY, Kteří se chtějí naučit anglicky! Nabízím doučování angličtiny pro začátečníky, pokročilé i samouky jakéhokoliv věku (školáčci, studenti, pracující i starší). Po dohodě konverzace ve skupině. Zn: Objevujte celý svět, s angličtinou to jde hned! Trutnov

poptávka

Doučování anglického jazyka Hledám učitele, učitelku anglického jazyka (může být studentnebo studentka VŠ) v Pardubicích. Potřebuji zopakovat od začátku, trénovat konverzaci atd, zkrátka individuální přístup. Cena 150 Kč.

SEZNÁMENÍ
on - ona hledají
800
nabídka

40/166 cm, svobodná od České Třebové hledá jen vážně - muže.

Ahoj, jmenuji se Libor a je mi 30 let. Pocházím z Východních Čech, jsem modrooký blonďák, prý pohledný a mezi mé zajmy patří sport, cestování, jízda na kole, atd. Rád bych našel dívku podobných zájmů.

Bleskové seznámení - objednejte si kontakty na závazné i Nezávazné seznámení. Pro sms objednávku se zasláním vybraných protějšků pište na tel: 605178390 celé jméno, přesnou adresu, věk, výšku a váhu. Kontakty obdržíte obratem. Ženám nabízíme nezávazné seznámení zdarma - postačí nám zaslat křestní jméno, věk, výšku, váhu a okres. Pro telefonickou objednávku volejte 602943067. Ještě levněji na www. ag-blesk. com.

Hledam lasku hledam muže který nejen umi lásku přijimat ale i dávat hledám takového ktery mě zaujme na prvni pohled pak to bude stát za to upřednostnuji dobrého milovnika

Holku z Chrudimi, štíhlou, nebo z Heřmanova Městce a okolí - hledám, která by se chtěla seznámit s 20ti letým osamělým Josefem, zn. mám sportovní postavu.

Milou přítelkyni Mladý kluk 38/177 rozvedený hledá milou dívku nebo ženu na intimní chvíle:)

Super seznámení: česká agentura DUO nabízí pro všechny vážné zájemce: super formulář k seznámení. Možnost seznámení se do zahraničí. Agentura vlastní ve své databázi přes 200 tisíc klientů k super seznámení. Stovky šťastných manželství. Nabídka je stálá pro celou Českou republiku. Informace + dotazník, ceník za přiloženou 10x známku 10 Kč + nadepsanou a ofrankovanou obálku 10 kč. Obálku vlevo nahoře označte: seznámení DUO / 10x

Záhadná vůně lásky. Ženě stačí 45 vteřin, aby si vytvořila mínění o muži, se kterým se právě seznámila a především, zda se k sobě hodí. Super vyčerpávající informace k seznámení děvčete s chlapcem. Tato nabídka je stálá pro celou Českou republiku. Pište si obratem pošty, nebudete litovat. Informace za přiloženou 3x zn. 10 Kč + nadepsanou a ofrankovanou obálku 10 Kč. Obálku vlevo nahoře označte: záhadná vůně lásky / 3x

Žena 44/167, ráda pozná přítele, který také podlehl dusotu koňských koypt, chovatel psů větších plemen vítán, optimista, nekuřák, abstinent.

diskrétní harmonie
820
nabídka
VELKÁ PRSA
160 cm, 28 let, 5-6 prsa. Chceš si užít, ale nehledáš milenku? Zavolej a přijď. Na SMS nereaguji.
KARIN
25-letá černovláska tě zve do svého pelíšku. Neváhej a volej - HK.
ORIGINÁL FOTO
Atrakt. sex blond. v erot. prádle. Prsa 3. Jsem BI a náruživá - pravé orgasmy. Klasika i netradiční služby. Kvalita, úroveň pro pány i páry, senioři vítáni! V centru HK. (Přijmu dívku)
NIKY PARDUBICE

Atraktivní stíhlá černovláska zve k prožití příjemných chvil do soukromí ve svém diskrétním hnízdečku v Pardubicích.

NIKY PARDUBICE

Atraktivní štíhlá černovláska zve k prožití příjemných chvil do soukromí ve svém diskrétním hnízdečku v Pardubicích.

SUPER KOTĚ

Atraktivní štíhlá studentka 21 let. Krásné pevné trojky s tělem modelky. Jsem Bi. Diskrétní a kvalitní služby pro pány i páry v centru HK.

Blondýnka v Hradci Králové Příjemná dlouhovlasá blondýnka nabízí erotické služby v diskrétním bytečku

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Stěhování extra levně

Katalog stěhovacích firem

Podnikejte pod zavedenou značkou ŽLUTÉHO SLONA

Extra levné zboží

Chceš příležitostní milenku?
Vyber si...

Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze
Postupy | Smluvní podmínky | Pravidla inzerce | Ceník | Reklama | Kontakt | Partneři serveru | Mapa serveru

© 2004,2012 INZERTSPOJ, spol. s r.o. & RISS COMPANY s.r.o.

ČESKÝ INZERT - bezplatná inzerce z celé ČR
Vytvořeno ve spolupráci s největším bezplatným inzertním portálem realit RCREAL, časopisem o zvířatech PLANETA ZVÍŘAT,
časopisem luxusního životního stylu RENÈE MADAM, serverem EXTRA INZERCE = internet + noviny a inzertními servery EXTRA AUTA, EXTRA MOTORKY, EXTRA REALITY.