Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
30/165 sportovní, modrooká samozřejmě blondýna, ale určitě né hloupá milující své dva rošťáky 9+11let by chtěla mít ráda třeba zrovna Tebe. Ráda cestuji v létě kolo v zimě běžky, kuchyň, ale i posilovna není pro mě nic neznámého. Již né samota. Klaudie.
Bleskové seznámení závazné i nezávazné. Dnes nám zavoláte a my Vám obratem zašleme kontakty na vybrané protějšky. Pro SMS objednávku pište na tel. 605-178 390 jméno, adresu, věk, výšku a váhu. Od nás obdržíte 15 kontaktů v ceně 290Kč + dobírka.
Najdu Tě konečně? 43-letá hledá seriozního přítele okolo 60 až 80let pro společný život.
21-letá dívka s krásným poprsím Tě zve k erotické relaxaci v příjemném prostředí barokního zámečku.
30ti letý muž hledá 18-40 letou na erot. hrátky. Okr. HK, PU, TU, NA, RK.
A hezké chvíle uvolnění nabízí atraktivní, příjemná, štíhlá brunetka v diskrétním soukromí na úrovni. HK. Volat 9-19 hod.
Ahoj, je mi 30let, jsem brunetka sportovní postavy, 170/56/prsa č.4, svůj pelíšek mám 17km od HK. V sexíku se vůbec nebráním ničemu, spíše naopak...U mě je vše dovoleno (orál bez také možný). Pokud jsi také tak hravý a nenasytný, tak se mi ozvi.... Těším se.Hledam kamaradku na stridani
Atraktivní 26/175/55 nabízí pánům sex v soukromí, vše dovoleno. Těším se. Hradec Králové.
Atraktivní blond kočička zve pány do útulného pelíšku. Nabízím Ti luxus, solidní jednání, 100% zdraví a diskrétnost. Náchodsko. SMS NE!
Atraktivní blondýnka 21 let, něžná i vášnivá, Tě zve k romantickým hrátkám do svého pokojíku. Mnoho dovoleno - domluvíme se. Zavolej Pardubice. Čekám jen na Tebe!!!!
Atraktivní blondýnka Vás zve k prožití příjemných chvil do soukromí ve svém diskrétním hnízdečku v Pardubicích.
Atraktivní štíhlá černovláska vás zve k prožití příjemných chvil do soukromí ve svém diskrétním hnízdečku v Pardubicích.
Bi-sexuálka blondýna 21/175/65/5 zve dámy, páry i dámy na erotické hrátky. Možný milenecký azyl. Přijmu dívku 18/35let na střídání. www. neznakotatka. com
Diskrétní milenecký azyl pro dvojice, 10km od HK.
Hezké chvíle se mnou, příjemný erotický relax a možné i vzájemné fotografování nabízí Irena, 40 let, 166/57.
HK a okolí - malá erot. spolenočst s vlastními prostorami, hledá pro rozšíření další ženy a páry.
Jsem muž a chci si dopisovat se ženou či párem, co mají své zázemí a chuť zkusit něco vzrušujícího.
Jsi vdaná a máš vše, ale chybí Ti vášnivé milování? Tak napiš a zkusíme to napravit. Radek 33.
Lolitka 19/173/49/2 Tě zve na příjemné chvíle. Hodně dovoleno. Přijmu dívku 18-35let na střídání. www. neznakotatka. com.
Madam Nicol zve submisivní muže i ženy (páry) na SM služby. www. neznakotatka. com.
Máš chvíli čas? Jsi normální chlap? Chybí Ti zdravý sex? Tak zavolej, projíždíš-li východ. krajem z Moravy do Čech nebo zpět, směr Litomyšl, HK, PU. Přijít můžeš, odejít musíš. Pohledná pohodová 38/168/65 diskr. prostředí, žádný pohyb lidí.
Máš rád ženu kyprých tvarů chtivou sexu - nadrženou. Nabídne Ti 7, milování klasický orálek i lesbi show, přijď si užít, bude show. Mladíček i důchodce užije si velice! 10km od Náchoda. SMS - NE.
Máš-li rád i netradiční praktiky v sexu, zavolej. Čeká Tě zralá žena z Náchodska. Zn.: Diskrétnost zaručena.
Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Katalog stěhovacích firem
Podnikání se ŽLUTÝM SLONEM = podnikání BEZ RIZIKA
Extra levné zboží

Ty víš jak! My víme s kým! Najdi si svou bokovku podle regionu
Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze