Planeta zvířat Internetový Inzert Horoskop 17.5.2012Nabídka práce
Východočeský Inzert
Východočeský Inzert č. 18 / 2005

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE
VZDĚLÁVÁNÍ
vyučování
720
nabídka

Doučím matematiku na ZŠ i SŠ.

kurzy
730
nabídka

Orient centrum pořádá nové kurzy orientálních tanců + novinka: Tanec pro těhotné. Pravidelná výuka začíná od 24. 1. 2005 ve Fitcentrum Jitřenka každé pondělí od 18,30 hod. a v Taneční škole Bonstep každou středu od 18,30. Kurzy pro těhotné probíhají od 28. 1. každý pátek v Jitřence od 9,30. Naušte se načerpat a uvolnit svou sílu, uzdravte své tělo i duši. Kontakty: www. orientcentrum. cz, emial:info@orientcentrum. cz.

odborná a naučná lit.
760
nabídka

Hartink - Encyklopedie vojenských zbraní, Encykl. pušek a karabin, Encykl. pistolí a revolverů, Encykl. historických zbraní; Mouret - Revolvery a pistole; Myatt - Pistole a revolvery; Wilson - Colt, americká legenda; Wilkinson - Revolvery a pistole; Hogg - Pistole celého světa; Foos - Tanky; Trewhitt - Obrněná bojová vozidla; Hughes - Tank T-34; Chant - Encyklopedie tanků.

poptávka

Kožedělná výroba, Vydělávání ovčích kůží a jinou odbornou literaturu na toto téma. Nabídněte nebo poskytněte radu.

SEZNÁMENÍ
on - ona hledají
800
nabídka

30/165 sportovní, modrooká samozřejmě blondýna, ale určitě né hloupá milující své dva rošťáky 9+11let by chtěla mít ráda třeba zrovna Tebe. Ráda cestuji v létě kolo v zimě běžky, kuchyň, ale i posilovna není pro mě nic neznámého. Již né samota. Klaudie.

Bleskové seznámení závazné i nezávazné. Dnes nám zavoláte a my Vám obratem zašleme kontakty na vybrané protějšky. Pro SMS objednávku pište na tel. 605-178 390 jméno, adresu, věk, výšku a váhu. Od nás obdržíte 15 kontaktů v ceně 290Kč + dobírka.

Najdu Tě konečně? 43-letá hledá seriozního přítele okolo 60 až 80let pro společný život.

diskrétní harmonie
820
nabídka
PRSA č.6

21-letá dívka s krásným poprsím Tě zve k erotické relaxaci v příjemném prostředí barokního zámečku.

30ti letý muž hledá 18-40 letou na erot. hrátky. Okr. HK, PU, TU, NA, RK.

SEXÍK

A hezké chvíle uvolnění nabízí atraktivní, příjemná, štíhlá brunetka v diskrétním soukromí na úrovni. HK. Volat 9-19 hod.

Osamělá Beruška

Ahoj, je mi 30let, jsem brunetka sportovní postavy, 170/56/prsa č.4, svůj pelíšek mám 17km od HK. V sexíku se vůbec nebráním ničemu, spíše naopak...U mě je vše dovoleno (orál bez také možný). Pokud jsi také tak hravý a nenasytný, tak se mi ozvi.... Těším se.Hledam kamaradku na stridani

Tmavovláska

Atraktivní 26/175/55 nabízí pánům sex v soukromí, vše dovoleno. Těším se. Hradec Králové.

Hravá a mazlivá

Atraktivní blond kočička zve pány do útulného pelíšku. Nabízím Ti luxus, solidní jednání, 100% zdraví a diskrétnost. Náchodsko. SMS NE!

Anděl s ďáblem

Atraktivní blondýnka 21 let, něžná i vášnivá, Tě zve k romantickým hrátkám do svého pokojíku. Mnoho dovoleno - domluvíme se. Zavolej Pardubice. Čekám jen na Tebe!!!!

ANET PARDUBICE

Atraktivní blondýnka Vás zve k prožití příjemných chvil do soukromí ve svém diskrétním hnízdečku v Pardubicích.

NIKY PARDUBICE

Atraktivní štíhlá černovláska vás zve k prožití příjemných chvil do soukromí ve svém diskrétním hnízdečku v Pardubicích.

BI-SEXUÁLKA

Bi-sexuálka blondýna 21/175/65/5 zve dámy, páry i dámy na erotické hrátky. Možný milenecký azyl. Přijmu dívku 18/35let na střídání. www. neznakotatka. com

Diskrétní milenecký azyl pro dvojice, 10km od HK.

Hezké chvíle se mnou, příjemný erotický relax a možné i vzájemné fotografování nabízí Irena, 40 let, 166/57.

HK a okolí - malá erot. spolenočst s vlastními prostorami, hledá pro rozšíření další ženy a páry.

Jsem muž a chci si dopisovat se ženou či párem, co mají své zázemí a chuť zkusit něco vzrušujícího.

Inzeráty nemusí být aktuální, pro odkrytí kontaktů se PŘIHLASTE

Stěhování extra levně

Katalog stěhovacích firem

Začněte podnikat naplno již od prvního okamžiku...

Extra levné zboží

Chceš být trochu nevěrný?
Bydlím kousek od Tebe. Zavolej mi a přijď. Čekám na tebe!

Hoffmanův dvůr - netradiční prostory pro svatby, prezentační a firemní dny, zahradní párty... v Praze
Postupy | Smluvní podmínky | Pravidla inzerce | Ceník | Reklama | Kontakt | Partneři serveru | Mapa serveru

© 2004,2012 INZERTSPOJ, spol. s r.o. & RISS COMPANY s.r.o.

ČESKÝ INZERT - bezplatná inzerce z celé ČR
Vytvořeno ve spolupráci s největším bezplatným inzertním portálem realit RCREAL, časopisem o zvířatech PLANETA ZVÍŘAT,
časopisem luxusního životního stylu RENÈE MADAM, serverem EXTRA INZERCE = internet + noviny a inzertními servery EXTRA AUTA, EXTRA MOTORKY, EXTRA REALITY.